Oh My

Halloj!
 
Jag har bara lite tankar angående flytten som jag tänkte filtrera här, så får ni en uppdatering och jag får vädra mig lite ;) 
 
Jag är så himla kluven i mina känslor över den nya lägenheten. missförstå mig inte, jag är verklig superglad över den och är sååå taggad på att flytta dit, men på något sätt kommer jag verkligen sakna mitt nuvarande hem. De finns så mycket minnen här, både glada och sorgsna. Jag kommer sakna naturen häromkring, sakna de mysiga lilla "småstadslivet" som man har här, även om jag stundvis i alla dessa år har hatat det med, De påminner mig lite om Norrland tror jag, och de kanske är därför de känns lite sorgligt att lämna det. Jag är superglad (som jag sagt nu 100ggr) att jag ska få min önskan i uppfyllelse och få flytta in till Jönköping igen och förhoppningsvis bo längre än 5 månader ;) De kommer underlätta med så mycket att helt plötsligt ha en resa på 5-10 min ner till stan istället förr 20-25 min. Nära till vänner och kollegor och allt annat. Det kommer bli så skönt!
Men de känns lite som att jag säger hejdå till en del av mig själv, då jag ändå bott här i 5 år nu (dec). 
But all good things come to an end som man säger. 
 
Jag kommer verkligen stänga den här ytterdörren för sista gången och därmed avsluta detta kapitel i livet. De kommer kännas super senare, men just nu känns det rätt sorgligt.