Juldagen.

Heej och hallå alla läsare!
hemskt ledsen för den dåliga uppdateringen. Har inte haft lust för att blogga alls, delvis för att Johanna är här och vill liksom ta vara på tiden med henne och för att det har varit många intesiva dagar där det har hänt en hel del.
Men nu bloggar jag iaf! ska försöka hålla igång bloggen lite med, och inte låta den dö ut igen haha ^^ men lovar inget! ;)
 
Igår var det Julafton som ni alla vet. Men något som alla kanske inte vet, så är jag The gringe junior. Bara det att jag inte återfår kärleken till julen. Jag hatar den och det mesta som har med det att göra. Sen har jag så många fina vänner som är väl medvetna om det men ändå skicka 'God Jul!'¨hälsningar på alla möjliga sätt. Shoutout till er, fuck you guys :*
 
men fick fina julklappar iallafall! 
fick Strumpor (as usual), Parfym, ett par byxor/tights, fri surf i 1år + pengar, två nallar (så söta, I love them!) och en brödrost. 
jo jag vet. En brödrost? en brödrost.
Det suger att växa upp. 
Men får se det possitivt, slipper köpa en om drygt 6 månader. Fr jag flyttar nämligen hemifrån då! är otroligt taggad, men har samtidigt inte förstått att jag faktiskt ska flytta hemifrån om mindre än ett år. känns smått läskigt, men samtidigt så skönt!
Vad fick ni i julklapp? och hur har eran jul varit? kommentera gärna, vill se hur ni läsare har haft det! :) 
Har inte mycket mer att berätta för stunden, så vi hörs nån annan dag!
 
Kraam!