30 Mars 2017

Hello!
 
30 mars idag.. helt sjukt hur fort dessa månader har gått! känns som de blev februari igår typ. 
Här nere ska de ju vara "vår", och de märks verkligen. en dag kan de vara så varmt att man nästan tror att de är sommar, (med andra ord typ 17 grader varmt eller så) och nästa dag kan de vara minusgrader och skit kallt! Idag är en sådan dag som är kall och regnig, vilket resulterar i att jag blir frusen och sitter i duschen med typ 45 grader varmt i typ 1 timme haha. saknar verkligen att ha badkar! funderar på om man kan köpa en mini variant av ett badkar nånstans. Annars finns det ju sånna där typ plast badkar, men känns ju lite b:igt ;) vi får väl se vad jag hittar på haha x)
 
Ikväll är det konsert i Globen, Bästa Ed Sheeran spelar. önskar så jävla mycket att jag kunde vara där och se han! sist han va i Sverige var jag där,och de är verkligen en av de bästa konserterna jag varit på. De suger bara att biljetterna tog slut hur snabbt som helst,och att jag inte längre har någon att gå med!
Men får kolla livesändning istället och låtsas att jag är där x)
 
Annars ikväll blirde väl att roa sig med att skypa med Erica, och blir inte de av så blir de plugg. fyfan vad jag hatar att plugga. helt sjukt. De är det bästa med att inte gå i skola längre, man slipper plugget! 
Nu måste jag återgå till verkligheten och fixa lite mat innan klockan blir alldeles för mycket, om vanligt!
Ha det så bra!
 
Kraam!