10 saker jag ogillar/stör mig på!

Det finns så sjukt många saker som jag kan störa mig på, som ibland bara är småsaker.

Oavsett hur stora sakerna är så stör jag mig på dem och kan inte göra nått åt det tyvärr.

 

1.       Människor som kommer in i ditt rum utan att knacka och sedan inte stänger dörren efter sig.

Asså ärligt? Knacka är inte alltid superirriterande för mig, men kan störa mig på det av och till. Det värsta är när någon kommer in på ditt rum, pratar eller gör det de skulle göra och sen går ut. UTAN att stänga dörren igen! Liksom vafan? Dörren är fan stängde av en anledning, och då kan du vara så snäll och stänga den efter dig igen!

 

2.       Folk som tuggar med öppen mun!

Hur mysigt tror du det är att höra hur du tuggar? Är rätt jävla äckligt och extremt irriterande kan jag lova. STÄNG MUNNEN!!!!!!

 

3.       När någon inte kan inse att hen har fel.

Personer som inte kan inse att de har fel i en diskussion, utan istället fortsätter att argumentera, fast även hen vet om att hen nu har fel. Bara inse det? Alla har fel ibland, men våga stå för det.

 

4.       Personer som tar efter en!

Människor som är wannabes är jävligt irriterande tycker jag! Spelar ingen vidare roll vad det handlar om, bara jävligt irriterande. De jag mest kan störa mig på är folk som byter klädstil samma som man själv har, färgar håret när en själv gör det/färgar samma färg, skriver/ bloggar på samma sätt som dig. Och en massa, massa mer. Bara lägg av okey? Gör som du vill och sluta göra som jag!

 

5.       Skytande.

Människor som skryter tycker jag är så sjukt irriterande. Okey om du har det jävligt bra, eller fått nått jävla bra som du velat ha. Vi är glada för din skull, men sluta rub it in our faces! Ba neej. Lägg av.

Samma sak med människor som säger ”Inte för att vad den/ den som är den, men…” liksom sluta? Vi alla vet redan att du vill vara den personen för annars hade du inte ens sagt det. Dubbelmoral eller vad?

6.       Människor som stannar upp en lång rad.

Hur irriterande är det inte med de där människorna som bestämer sig bara ’”nä, nu jävlar ska jag stanna och prata med min kompis här, på det mest opassande ställena som är svåra att ta sig förbi i”? snacka om att vara ego alltså! Eller dem där människorna som ska kramas, i mitten av en gång eller i en fucking dörröppning! Nä, då blir jag putt alltså!

 

7.       Människor som inte kan ta initiativ!

En av de saker jag stör mig som mest på i vardagen är människor som klagar på en hel del massa saker, men inte tar tag i det på något sätt alls! Liksom ska du vara stor i käften så får du fan se till att ändra på det du inte gillar, istället för att klaga och bara se på.

 

8.       Kärlekspar!

Det är gulligt att två personer har funnit varandra, men snälla, ni behöver inte hångla upp varandra varje rast, eller varje gång ni stannar till ute på stan, eller i bussar/tåg! Vi singlar är glada för eran skull, men fan mycket gladare att slippa se hur kära ni faktiskt är!

 

9.       Folk som ska skämta, om allt!

Visst är det trevligt när folk kan skämta och gör allt lite roligare, eller lätta upp stämningen. Men det passar inte jämnt. Lär er märka när det inte passar, och för guds skull, lär er att inse om det kan vara kränkande! Jag kan själv säga att jag blir jävligt lätt irriterad när folk (här nere) ska skämta om Norrland och norrlänningar, dagligen. Det är okej att göra det någongång ibland, för jag kan ju skämta om smålänningar med, men fan inte hela tiden! Det kan vara kränkande, och jag kan lätt ta det som kränkning när det händer väldigt tätt inpå varandra och varar rätt länge. Jag blir rent ut sagt arg, och det händer inte ofta! Så hade jag varit er så hade jag inte vågat hålla på för mycket!

 

10.   Brist på respekt!

När människor är respektlösa mot andra! Det är så jävla elakt och taskigt gjort. Liksom står du där och ska leda nått och alla andra (som egentligen ska lyssna på dig) sitter och pratar eller håller på med något annat har jag bara lust att ställa mig upp, ge dem en stor jäkla örfil och bara gå ut ur rummet. Asså har ni verkligen ingen respekt för andra människor? Hur roligt tycker ni själv det är att stå där och försöka berätta något och ingen lyssnar?

Visa mer respekt, för i helvete!