I miss the way you made me feel.

Hallå där ute!
 
nu kommer en kort uppdatering här på bloggen, känner att de kanske kan va dags?
tror att jobbet jag snackade om i förra inlägget var på elgiganten, vilket inte varade speciellt länge haha.
va där ett kort tag men vantrivdes så mycket och mådde så dåligt så jag bönade och bad till min chef på ikea att hjälpa mig få en större tjänst på ikea. sagt och gjort så fick jag jobb på ikea igen, vilket jag är evigt tacksam över! Jobb och pengar är inte allt, men det är mycket. På ikea stormtrivs jag. Arbetet i sig är väl inte superduper roligt,men det funkar.. och för den lönen så är det helt klart värt de! Arbetskollegorna gör ju enormt mycket för att ens vilja vara kvar. Jobbar dessvärre helger nu med när jag är heltidsanställd.. 7-17 lör-sön var 6:e helg.. enda man kan se som positivt med det är att de blir rätt goa pengar efteråt!
 
och ingen semester har man iår heller! börjar bli så less på att aldrig få ha någon semster som resten av folket! men planerar att ta ut lite ledighet i augusti och i september när alla andra kommit tillbaka från semestern och har ett helt arbetsår framför sig ;) Jag och Johanna har lite planer tills dess, me inget är völ riktigt spikat än så tänker inte dela med mig av de förens de är helt 100 på att de blir som vi planerat. 
 
Jag mår i skrivande stund väldigt bra i allmänhet. mycket strul och omställningar som händer runt om mig hela tiden, men det börjar lägga sig och de mesta börjar få en lösning. De största orosmomentet är ju dock vecka 30. Då blir det en ENORM omställningför mig och Leo. Petter försvinner bort på utbildning på ca 11 månader, och kommer hem lite då och då. De känns sådär.. kommer bli jobbigt i många aspekter och krångla till andra saker, men jag hoppas att det blir bättre med tiden. 
 
Som de flesta nog vet om fyllde jag år igår. 21 den här gången. fattar verkligen inte vart alla år har tagit vägen? tycker jag va 17 typ igår? men dagen va inge speciell på något vis direkt. jobbade 05:30- 14:00 kom sedan hem och gick direkt på promenad med Leo, för att sen mötas av petter som överraskade med blommor och en liten nallebjörn, han vet verkligen vad jag gillar ;)  #honsomaldrigväxerupp. efterde hände det inte så mycket mer, chillade hemma mestadels av dagen och åkte in till jönköping framåt kvällen för att käka glass och njua lite av de fina vädret på piren. helt okej dag. har liksom ingen motivation till mina födelsedagar längre..tycker de är så tråkiga och händelselösa. 
 
Finns nog inte så mycket mer att uppdatera er om just nu, så det får väl räcka så länge tills jag har något annat att dela med mig av. Ha det så fint så länge så hörs vi!
 
Kraam!