Jönköpings -Marknaden

Heej på er!
 
Är då tillbaka på bloggen för änny ett intressant inlägg om mitt spänannde liv! ....host.
Nemen, tänkte uppdatera lite om gårdagen då Jag, Isabelle och Lollo roade oss på stan när det lix var marknad och vi aldrig gör nått tillsammans efter skoltid. 
 
För det första hade vi typ svenska hela dagen i skolan, fast vi egentligen ska ha svenska, historia och religion. Men kan gott informera att svenskauppgiften äntligen är klar! vi hade opponering på skolan där vi fick några synpunkter på vad vi borde ändra på, och efter lite ändringar så var vi äntligen klara! så det känns helt ärligt super bra! 
 
Efter skolan gick som sagt vi tre ner på stan och strosa runt bland karusellerna, de olika stånden, affärerna och fik såklart! ;) det slutade med att jag köpte en klänning. jo ni hörde rätt. Jag hittade en klänning och köpte den faktiskt! ^^ testade även ett par skor, som jag blev kär i men köpte dom inte. Ska göra det under den kommande veckan tänkte jag :P Det känns så skönt att unna sig något ibland som man länge velat ha, fast att det svider i plånboken ;) Det bästa med skorna är att dom är diskreta, svarta pumps som man kan ha till det mesta. Sen var ju både Lollos och Isabelles reaktioner så himla underbara att se, haha! Joo, jag kan faktiskt klä upp mig jag med och bete mig som en tjej för en gångs skull ;) 
 
Annars så hände det inte så mycket. Vi tog en fika på Espresso House och sedan så roade vi oss i olika butiker, bokstavligen x) Men det var en rolig dag, trots de dåliga vädret, våra tunga väskor och tröttheten vi kände efter en heldag i skolan med nervositet och stress. 
 
Idag har jag däremot inte gjort mycket alls. Mest bara slappat och läst. drabbades även av ett plötsligt illamående och vad jag tror var på gränsen till svimfärdig, men det gick som tur över! resten av kvällen ska jag umgås med lill grabben så vi får lite kvalitetstid tillsammans nångång ;) vi hörs imorgon eller liknande. ha det bra så länge!
 
Kraam!