sista på ett tag!

Heej på er! 
sitter just nu här och kriver och lyssnar på musik samtidigt. känns som en evighet sen det hände!
men riktigt härligt att falla tillbaka i gamla positiva beteenden.
 
Idag har vi inte gjort mycket anna ränt runt i jönköping på olika affärer och sedan kt hem igen och ba gjort de vanliga som händer på söndagar (om ni kommer ihåg vad jag jämnt brukade göra på söndagar ;) ) och sen kände jag mig ba för att sätta mig här och skriva lite!
Så himla mysigt att ba sjunka in i musikens värld och ba skriva på haha!
Vi köpte även en matta idag, en ryamatta. Och om defleta vet är ryamattor svindyra! men den här va billig och fin. det vart verkligen superfint i vardagsrummet! lovar att jag ska ta och fota hur de ser ut här hemma, nu när de verkligen börjar kännas som ett hem! åh så himla fint och mysigt!! speciellt i det här höst mörkret när man kan mysa ner sig framför en film med tp varm choklad och tända ljus!
 
Imorgon ska jag upp skit tidigt, iallafall med tanke på att ja annars ha klivit upp mellan 9-11 haha. Har min första "arbetsdag" på mitt nya jobb, så ska upp halv 6.. skit kul kan jag ju inte direkt äga att de är. men de äre värt i längden ändå! å ikväll ska jagba njuta tills jag lägger mig, för imorgon börjar verkligheten igen och vet inte när de blir att slappa igen efter det haha!
Ha det gött allihop!
 
Kraam!