you got that power over me

Hej och hallå!
 
var ett tag sedan nu som jag senast uppdaterade här, men ser att ni är inne och kollar ändå, så fina ni är!
Jag har väl egentligen inget spännande att berätta utan ville mest bara uppdatera lite. 
Sitter i skrivande stund och lyssnar på musik och gör mig redo inför jobbet. Kvällsvecka i veckan så då får man ju sova ut på morgonen, så skönt! 
 
Snart är det dags för att lämna in ansökan om semesterveckor, och har så mycket ångest över det haha! Eftersom de är första gången jag har en riktig semester vet jag liksom inte vad man ska sikta in sig på riktigt. Vilka veckor som är bäst, vad man ska hitta på osv osv. Måste lämna in ansökan senast 28:e så börjar bli lite stress nu! 
Men funderar på en veckas eller liknande uppe. Bara slappa och må gott på hemmaplan! oturligt nog har jag inte så många jag umgås med där uppe längre, så vet inte riktigt vad jag ska fylla ut tiden med isåfall.. men vi får väl se :P Har ni förslag på vad jag kan hitta på under semestern får ni gärna kommentera! :) 
 
utöver stressen med semestern händer det väl inte så mycket faktiskt.. livet rullar på som vanligt. Jobbar och sliter och håller på här hemma. känns som att livet går så mycket i ett hamsterhjul nu och jag tycker inte om det. vill att det ska hända nånting snart! men de blir väl kanske bättre när våren kommer igång riktigt och man blir på lite bättre humör. 
ha det så bra tills vi hörs nästa gång!
 
Kraam!