piss!

Vet att bloggande suger apröv just nu, och jag är fruktansvärt ledsen för det! 
Har såå jävla mycket att göra i skolan just nu så tror jag drunknar på riktig snart i allt! 
Vi har en massa stora uppgifter i alla ämnen nu, och jag vet inte alls vart jag ska börja. Vilket också drar ner bloggandet en hel del.. som sagt, förlååt! Förhoppningsvis så lugnar det ner sig väldigt snart, så då kommer jag börja prioritera bloggen mer, de lovar jag ;) 
 
Som plåster på såren kan jag försöka berätta lite om vad som har hänt sedan jag senast bloggade!
Jag har till exempel flyttat från Jönköping ut till Vaggeryd för snart en vecka sedan och jag verkligen älskar lägenheten, den är så fin! Ska bli så kul när vi har fått till allt här, precis så som vi vill att det ska vara (mestadels jag då ;) )och när jag får mitt efterlängtade piano!
 
Jag har även gett upp den blonda jag. Från en vecka sedan gick jag över till rödlila hårig, och jag älskar även det! (mycket jag älskar just nu känner jag) stortrivs i det och vill inte gå tillbaka till ljust hår på ett tag nu. Saknas bara lite längd på håret så skulle de vara perf ;)
 
Petter hämtade även blommorna från förra lägenheten så nu ser det faktiskt ut som att någon lever här, och att det inte bara är en massa lampor i fönstret och inte mer än så ;) 
 
Det är väl pretty much de som jag kan berätta sedan senaste uppdateringen. Ska som sagt försöka blogga så fort jag får tid för det, de lovar jag. Men vi får se hur bra det går den här gången! ;) 
Tills dess, ha det bäst!
 
Kraam!