kvällsuppdatering!

Heej och hallå på er!
 
Kände ett sug för att blogga nu, vet dock inte varför, men så är det ibland :P
Dagen har varit rätt bra ändå, sjukt lång har den kännts, men annars rätr bra.
Hade idrott imorse, basket. inte direkt min starka sida.. men det gick bra för vårat lag. och med bra, då menar jag riktigt bra! vi vann mot alla lag och det kändes rätt så jävla nice ;) dock var man så slut att hela kroppen bara skakade som ett asplöv,  men det var väl värt det ;) 

Efter idrotten har vi haft teater, men nu har vi ju inte den lektionen, så har 3 timmars hål där. super.kul. 
Men det löste sig, och det va rätt nice ädå, speciellt mot slutet av håltimman ^^ ni som har sett min mystory vet vad jag snackar om ;) 
 
Sen var det dags för historia. där gick Jennie igenom en bit av Amerikanska revulotionen. och sedan skulle vi jobba. Jag venne varför, men jag har så sjukt svårt att fokusera på våra historia lektioner nuförtiden! jag lyssnar, men det går in genom ett öra, och ut ur det andra typ. inget fastnar. det ända jag minns hon berättade om var att 4 juli vart Usas nationaldag. Och man kan ju undra varför just Det "fastnade" i mitt huvud.... ;) 
sen skulle vi arbeta med uppgiften som ska vara klar tills imorgon. jag gjorde klar den hemma igår kväll, så satt bara och slappade resten av lektionen ;) så himla nice :P
 
Resten av dagen har jag inte gjort så mycket.. mest varit social med mamma och umgåtts med simon riktigt för en gång skull. det märktes så tydligt på han att han uppskattade det! vi latja runt till musik och hade roligt bara :) till och med jag tyckte det va roligt haha x) 
Men mycket mer än såhär har jag inte att berätta om dagen :P 
De mer speciella inläggen jag har pratat om tidigae är i arbetningsfasen! de tar lite tid att skriva, men jag jobbar på det när jag har tid och känner för det! så det händer nått satt ni vet! ;)
Men nu är det slut på det roliga för ikväll! vi hörs imörn! 
 
Kraam!