Thank you for the happiest year of my life

heej hallå där ute i Corona världen!
Hur mår ni? var ju ett tag sedan vi hördes senast hehe..
De känns som att jag inte har så mycket att skriva om, inte så mycket mer än vardagen som händer nuförtiden. Försöker mestadels bara överleva den värld vi för tillfället lever i, och än så länge går det ändå ganska bra måste jag säga. I början var man ju hur orolig som helst, men just nu tar man det lite som det är och vad det för med sig för sorts konsekvenser. Är dock extremt tacksam att jag fortfarande har ett jobb att gå till, då arbetslösheten ökar i skrämmande fart! 
 
Idag har jag haft en ledig dag efter att ha jobbat helg, vilket var otroligt nödvändigt, va en väldigt intensiv arbetshelg som verkligen sög åt sig all ens energi. Idag har har dock hållt på en del här hemma, städat, rensat lite, fixat ordning ute på balkongen och även lyckats sålt av lite saker som bara ligger här hemma och skräpar. Är inne i ett sådant flow just nu som jag bara vill bli av med allt här hemma som inte används dagligen typ. sååå trött på allt som bara ligger undangömt i varje litet skåp som finns. nu äre dags för en storstädning och rensning och sen typ starta ett liv som minimalist. fy fan vad gött! så den här veckan ska ägnas åt att bara fixa här hemma!
Sen är det ju alltid gött att bli av med saker så det är mindtre saker att kasta/ packa ner i lådor den dagen jag väl flyttar ut härifrån och det känns ju också bra :) 
 
Utöver det har jag nog inte så mycket mer att uppdatera om för närvarande, så vi hörs väl när vi hörs igen.. ska försöka att inte låta det gå så jävla länge emellan inläggen men kan inget lova :) 
Tills dess, ha det bäst och va rädd om er där ute!
 
Kraam!