Augusti...

tjo alla!
 
vet att det är evigheter sedan jag senast rörde bloggen. Har verkligen inte haft någon lust att blogga. Mycket har hänt sedan sist antar jag haha. Har ingen aning om va de senaste jag bloggade om var, så antar att jag inte har sagt något om studenten eller liknande?
 
Studentdagen var jättebra. kan inte säga att den va som jag hade förväntat mig, eftersom de ända jag har sett när jag har tänkt på studenten är att den skulle vara i kramfors med alla där, och de vet vi alla att så var inte fallet :P
men bortsett från det så var det verkligen en jättebra dag! känn fortfarande overkligt att skolan är slut nu. De är augussti och jag har fortfarande inte fått in de riktigt i mitt huvud!
 
Förutom de har väl inga stora grejjer hänt egentligen.. fyllde 19.. inget märkvärdigt direkt! sen är jag ju ett inredningfreak, eller har iallafall blivit sen jag flyttade hemifrån! så hela sommaren har jag av och till hållt på med en massa projekt. senaste var en tavla till vardagsrummet och jag kan bara säga att den var värd varenda liten krona den kostade! och jag kan lova att den inte var billig haha! men superfint vart det! ska ta och fixa en bild i framtiden så ska ni få se! 
 
Ska försöka starta upp bloggen igen, men kan inte lova något! är så nere i humöret just nu så har inget direkt att blogga om och ingen lust att göra det heller, men jag ska örsöka skärpa till mig! ha de bra tills nästa gångvi hörs!
 
kraam!