snart så!

Heej och hallå på er där ute!
 
Sitter i skrivande stund i soffan och letar ny inspiration till bloggen. Jag har en fruktansvärd idétorka och otroligt liten lust för att faktiskt sätta mig här och blogga. men jag ska fanimej göra det! 
 
De senaste två dagarna har jag haft ludde här hemma. riktigt mysigt med en liten vovve som sällskap utöver petter ;) sen igår åkte jag hem och tillbringade resten av dagen där med familjen och hundarna! kom hem idag runt 11 med sällskap av simon i typ 2 timmar, skulle jobba idag (trodde jag) men vart tydligen ingenting. men jag är inte bitter :P så nu chillar jag innan Petter kommer hem och jag hade tänkt börja städa ordning här så att det är rent och fräscht! 
 
07:07 imorgon åker Sj tåget norrut. skogen kallar och även dess invånare ;) Jag och petter ska äntligen hem! 
jag har saknat norrland så mycket, men vi har inte haft tid alls för att åka upp, så nu i augusti tog vi äntligen tag i det och åker upp! dock bara under några få dagar, men bättre än inget! Men det ska bli otroligt skönt att komma hem faktiskt :) Det är ju 7 månader sedan jag va där nu och jag kan ju säga att det känns :P 
Så väskan är packad vilket är ett under eftersom jag alltid brukar packa den till sista sekund ungefär innan jag är klar med allt :P funderar dock på att ta med mig datorn så att jag kan blogga lite under resan upp och kanske även ner? men vi får se hur det blir med det ;) 
 
Men nu ska jag fortsätta kolla runt en massa! vi hörs snart igen! 
 
Kraam!