Sjuk-fredag

Heej och hallå alla fina läsare!
precis som rubriken beskriver så är det en sjuk-fredag idag för mig. 
Har haft feber sen igår huvudvärk som fan hade jag med igår och sist men absolut inte minst, hosta. denna hosta är inte direkt snäll och trevlig av sig. neej den kräver att bli framtryckt. så mycket att man precis är på gränsen på att få den där panik känslan för att man inte får någon luft. det är ju sådär jättemysigt ;)
Men om man ska se nånting possitivt i det hela negativa så slapp jag ju skolan idag. och som ni vet sen tidigare så är inte fredagar min favorit skoldag direkt ;) 
 
Jag har faktiskt tänkt blogga flera gånger den här veckan, men på ett eller annat sätt har jag aldrig lyckats. Det har alltid varit någonting annat som har tagit upp min tid. Men nu bloggar jag igen och jag kan meddela att lite mer outgoing inlägg kommer att publiceras sen när jag är frisk igen och har tid för att blogga!
Tills dess kan jag ger er något.
 
Ni som följer min blogg vet ju att jag gjorde en Lyricvideo för ett tag sedan och tyckte genast att det va roligt och ville göra fler. Jag hittade en ny låt och har samlat på en massa bilder. vart mer bilder än vad jag hade väntat mig, så jag var tvungen att välja ut dom "bästa" av dom. Så varför inte vara kreativ när jag ändå bara ligger i sängen? Här kommer den nya videon! ni får hemskt gärna kommentera vad ni tycker om den, ge kritik (både possitiv och negativ) och komma med låt förslag på andra låtar som ni skulle vilja se min tolkning av!  :)
 
Kraam!