Välkommen tillbaka! typ

Heej och hallå på er alla! 
veeeet att de va evigheter sedan jag senast bloggade, men har faktikt inte haft tid. skolan har tagit på tok för mycket tid, energi och fokus för att jag ska ens ska haft chansen att logga in på bloggen! 
 
Men just nu har jag en liten lucka haha! 
Senast jag bloggade var ju för ett tag sedan, så en liten uppdate på livet sen dess:
 
  • Jag fick Lov. vilket va såååå välbehövt!
  • Petters familjk kom ner och hälsade på under helgen till lovet, och även Erica och Pontus med. FAST att de sagt att de inte skulle komma, så vips! så stog dom utanför våran dörr. Dom jävlarna! ;)
  • Vi hade våra "intensiv veckor" efter lovet vilket skulle ha varit för vår slutprodda, en eftersom den vart inställd så vart det vanlig skola fast mer chill variant då vi enbart hade våra teaterlektioner.
  • Snart är det dags för nästa lov, men innan dess har jag ett berg av saker att göra och lämna in innan lovet står för dörren. och inte nog med det så åker vi även upp under helgen, så måste även packa en massa. Mitt liv leker asså! ^^
Så innan vi åker upp var vi tvungen att tvätta eftersom vi även här hade ett berg av tvätt. Snålt med tvättid och mycke tidspress vart det så att jag fick kliva upp 07:00 idag, då jag egentligen har sovmorgon till 09:18... 
men eftersom jag kände mig tressad över tvätten så stannade jag hemma för att få det gjort. vilket nu är klart. Har även gjort en massa andra grejjer här hemma som Petter egentlign skulle göra, men eftersom jag är så snäll ( ;) )
 Så gör jag det åt han. (har inte alls att göra med att jag vill ha det fint här hemma fören gångs skull,nejnej hehehe)
 
Så nu snart ska jag sätta mig med läxorna igen så jag blir klar även där. ha det fint så länge sp hörs vi snart igen!
Kraam!