2018

idag är det officiellt sista dagen av 2018, och good god vilket år det varit. 
så många positiva stunder, dagar och händelser som skapar så fina minnen. men livet är inte bara en dans på rosor, det vet jag. 2018 har även gett mig prövningar, som jag så många gånger bara har jag kännt för att ge upp. att bara försvinna. Men de är det livet går ut på. att prövas och att vinna. we all have our ups and downs. 
 
Jag fylls alltid av ångest när året drar ihop sig. De känns som att man knyter ihop säcken för många möjligheter, stänger dörrar som inte ska öppnas mer. de är svårt att beskriva känslan. men Nyår innebär även nya möjligheter. de ger en viss typ av nytt hopp till livet och de får en också att stanna upp och kolla tillbaka. Hur ens år har varit. Vad som varit positivt, nyttigt för en och även vad som varit negativt, vad man lärt sig och vad man ska stänga dörren till. de ger oss en chans till en nystart och de är något väldigt fint tycker jag. 
 
tänkte dela med mmig lite av hur 2018 har sett ut för mig, vad som varit positivt och vad som varit mindre roligt under året. 
 
Januari bestämde jag mig för att ta tag i hallen i lägenheten och OJ! va nöjd jag blev!
 
Februari  tatuerade jag mig igen. en tatuering ägnad ått Ed Sheeran och en till min favorit Disney film. 
 
 
 
Mars  var en månad där jag var less på min arbetssituation och sökte mig vidare från ikea för en heltidstjänst. Så Mars bestod mestadels av jobb eller jobbsökande. 
  
april var det dags för att unna sig själv lite avslappning, och vad passar då bättre en Hooks?
  
 
Maj  var en väldigt aktiv månad med många bollar i luften. sommaren låg i luften, balkongen var mitt pågående projekt, matmarknad i stan, långa härliga kvällar med nära och kära. Men bilden jag valt är nog det viktigaste som skedde den månaden. 
 
Däremot var Juni  en månad som var väldigt blandad. mycket tankar, funderingar, ångest och känslor igång i mig. nya utmaningar var påväg allt snabbare mot mig och rädslan hängde efter. 
Självklart blir Juli  tillägnad till min allra käraste Ed. I juli fick jag nämligen chansen att se honom igen, och gud vad jag älskade varje sekund av det!
 
 
IAugusti var både jag och Johanna slutkörda och redo för en veckas semester, självklart i norrland! 
så mysigt att få komma upp och vara med släkt och fina vänner. 
 
September var också en månad med mycket tankar, och känslor framförallt. det var även dags för vecka nr 2 av semester!
 
 
Oktober var nog förändringarnas månad för mig. mycket grejjer jag ville förändra, hemma, på mig själv och i mitt liv. Men bil letandet var nog det som var mest i fokus under månaden. 
 
November är också en sådan månad där allt är upp och ned. bra och även dåligt. Vi köpte äntligen en ny bil (hetsig much) men samtidigt mådde jag inte bra. mycket jobbiga stunder i november, och jobbiga tankar. Men även framsteg inom jobbet hände under denna månad. 
 
 
Och så slutligen December. och hur mår jag idag? jag lever. mycket känns negativt för stunden, men jag överlever, de gör jag alltid. December är nog den månad jag gillar minst. med all stress, allt mörker och alla negativa känslor. Men overall har det för det mesta varit ett bra år och jag kan bara vänta och se vad som sker under 2019. Nu ses vi inte mer 2018, men tack för allt du gett mig iår och alla situationer du satt mig i, det är det som får mig att växa. tack för allt.