I.CAN'T.BREATH.

heej på er! 
 
Igår så var det 9:ornas bal, eller ja avslutningsdans. var faktiskt mycket roligt, god mat, hyffsat bra musik och bra dans partners! kvällen kunde dock ha blivit en aning bättre, men jag klagar inte. Jag lyckades nästan att ha mina balskor på mig hela kvällen! Nästan ^^ när jag kom hem och skulle läga mig så hade jag så sjukt ont i fötterna så att jag inte visste vad jag skulle göra med dom.hade seriöst så ont att jag hade velat kapa av dom bara för att få slippa smärtan. Menmen, dom är hyffsat bra idag iallafall!
 
Idag var det skola som vanligt, och självklart lika tråkig som vanligt!
När jag kom hem så bytte jag kläder och gick sedan ut och satt mig på altanen,men kan säga att det inte var så speciellt mycket svalare där! men jag ska inte klaga, nu när det faktiskt finns både värme och sol!
 
Nu kommer lite Fangirling, så ni som inte vill veta, SLUTA LÄSA NU DÅ! ^^
 

janoskians kom till sverige idag, ååh hade velat vare där och träffat dom och på arlanda, det vore som om en dröm gick i uppfyllelse! Är otroligt avundsjuk på Julia och Emma som förmodligen sitter nere i stockholm just nu och bara väntar på morgon dagen! Jag ville också åka ner för att se Janoskians, och faktiskt få se dom, på riktigt och Beau! <3 men som vanligt så hade jag förhinder, just dessa dagar, så kunde inte åka ner, Fml liksom.
Men men, Om Julia/ Emma läser detta så hoppas jag att ni för det riktigt bra och roligt, och snälla, om ni får chans att prata med Beau, GE HAN MITT TWITTER NAMN, AND BASICALLY FORCE HIM TO FOLLOW ME!! ^^