En supersnabb uppdatering

Hej på er! 
Är väl på tiden att jag kör en uppdatering här igen, ni som fortfarande är inne och kollar❤️ 
Va ju ett bra tag sedan de kom en uppdatering här nu och tänkte fill in the gaps sen sist! 
Har nu fått min semester bekräftad, veckorna 29-31 ska jag äntligen få njuta av min första riktiga semester! Sån sjukt skön och konstig känsla på samma gång! Känns inte som stt jag förtjänar att få semester typ haha 😅 lite planer inför semestern är igång, men inget jag tänkt gå ut med förens de är 110% bekräftat att de blir av.

I övrigt händer det väl en del i livet, och har hänt sen senast vilket de flesta nog vet om vid det här laget. Men jag klagade ju sist på stt livet känns som i ett hamsterhjul.. de gör de inte längre isf kan jag ju säga 😅 har så mycket för mig hela tiden att jag knappt själv ens hänger med i svängarna. Men de är skönt med lite action i livet för stunden! 

Jag håller även på här hemma med nya möbler och inredning. Känns så annorlunda i jämförelse med hur det var innan! Allt är verkligen inte färdigt och det kommer dröja ett bra tag till innan jag är där, men jag trivs så  bra i det nya redan nu så de kan ju bara bli bättre nu 😍 lovar att jag ska sköna in lite bilder längre fram när jag fått lite mera på plats! 
Men nu är det sagd att krypa ner i sängen och få sova några få timmar innan det är dags att kliva upp 04:15 och påbörja dagen igen..  Vi hörs när vi hörs helt enkelt! 

Kraam!